Київ зустрічатиме 2024 рік з ялинкою на Софіївській площі: Кличко незабаром розповість тематику

Головна ялинка країни у Києві у 2022 році, фото: Знай.ua
Головна ялинка країни у Києві у 2022 році, фото: Знай.ua

Минулого року незважаючи на повномашстабну війну в багатьох містах України стояла новорічна ялинка і була атмосфера свята. І хоча є ті, хто вважає, що святкування "не на часі", але військові захищають нас, щоб ми жили, а не лили сльози. Ось і зараз настав той час, коли у Києві зазвичай розповідають про плани УМДА на Новий рік. 2023 року ялинка теж буде, про це повідомив Ігор Добруцький — голова компанії "Folk Ukraine" в інтерв'ю виданню "Вечірній Київ". Поки деталі щодо тематики оформлення святкової локації тримають у таємниці, їх має презентувати особисто міський очільник Віталій Кличко. Але вже відомо, що гроші на ялинку і її прикраси пожертвують меценати.

Українка в Німеччині постраждала від рук лікаря, котрий домагався до неї прямо в кабінеті: "Засунув пальці..."

Українка у Німеччині, фото: Instagram
Українка у Німеччині, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Українка, яка зараз перебуває у Берліні, Німеччина, розповіла про те, як вона стала жертвою насильства з боку лікаря. Їй дуже соромно ділитися подробицями, але про це має дізнатися якнайбільше людей. Вона зазначила, що все почалося з візиту до ортопеда, за допомогою з МРТ через проблему з попереком — надломанний хребет та грижа. Звісно, ​​вона погодилася, бо довірилася лікареві. Він після цього поцікавився, чи вона розмовляє російською мовою, розповідаючи про поїздку з Москви до Києва. Жінка в цей момент напружилася, коли дізналася, що він окупант.

"Київводоканал" звернувся з важливим нагадуванням: забудете – доведеться помучитися з платіжками

"Київводоканал", фото Нацполіції
"Київводоканал", фото Нацполіції

У "Київводоканалі" нагадали, що українці вже можуть починати передавати показники лічильників холодної та гарячої води. Своєчасна передача даних дозволить уникнути можливої ​​плутанини з нарахуваннями у платіжках. Фахівці підприємства наголосили, що українці, які не проживають у своїх будинках та не споживають воду, зобов'язані передати ті ж показники, що надавалися минулого разу.

"Ви - у**бки": мер Дніпра Філатов публічно образив тих, хто виходить на протест проти розтрати бюджету

Борис Філатов. Фото: Facebook
Борис Філатов. Фото: Facebook

Українці продовжують протестувати проти того, щоб чиновники витрачали гроші з бюджету на дороги та бруківку. 11 листопада чергова акція відбулася у місті Дніпро. Люди зібралися біля будівлі мерії з вимогою, щоб кошти направили на потреби ЗСУ. Проте мер Дніпра Борис Філатов не оцінив того, з яким посланням люди вийшли на протест. Він написав дуже провокаційний пост в Telegram-каналі, де відверто образив мешканців міста. Філатов назвав "у**ками" тих, хто намагається боротися з корупцією та виходить на подібні акції протесту, у тому числі волонтерів та мітингувальників. Також мер не забув нагадати, "який він добрий і скільки всього зробив для України".

Українцям відключили опалення, незважаючи на опалювальний сезон: у чому справа

Опалення, фото: Знай.ua
Опалення, фото: Знай.ua

Опалювальний сезон в Україні триває вже близько місяця, хоча з перших днів важко було зрозуміти, навіщо цей процес запустили так рано. Все через погоду — на вулиці було дуже спекотно, тому людям просто доводилося відчиняти вікна, щоб у квартирах було не так душно. А зараз, у середині листопада, температура опустилася до необхідних для початку опалення 7-8 градусів тепла — але "Київтеплоенерго" навпаки повідомляє про проведення технічних робіт на одній із теплоджерел столиці. Цей процес займе усі вихідні — від 11 листопада до 6:00 13 числа.