Зайві запахи - це те, що періодично виводить нас із себе, коли ти заходиш у коридор, туалет, на кухню,

Їх не так легко позбутися. Але зараз ми розповімо про ідеальний спосіб боротьби з подразниками наших носів. Для цього навіть не доведеться йти в магазин і купувати дорогий ароматизатор. Найпростішим інгредієнтом, який є ідеальним у такому разі, є, як би це дивно не звучало, лавровий лист.

Лавровий лист, фото aidigo-shop
Лавровий лист, фото aidigo-shop

Він корисний не тільки на кухні при приготуванні їжі, а й в інших побутових речах. Це відмінний антисептик, тому варто задуматися над тим, щоб розмістити мішечок з лавровим листом у туалеті або в будь-якій іншій кімнаті. Він усуває неприємні запахи.

На кухні, наприклад, варто лише поставити на вогонь воду і додати туди лаврові листи. При нагріванні вони поширять по приміщенню приємний аромат і подарують носові насолоду.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Лавровий лист, фото samovartime
Лавровий лист, фото samovartime

У туалеті можна повісити мішечок з лавровим листом та іншими травами, але попередньо потрібно їх подрібнити, після чого вже засипати. У такій справі дуже важливо експериментувати, щоб знайти для себе цей аромат. Одним із додаткових інгредієнтів для таких маніпуляцій підійдуть ефірні олії.

Як швидко і просто вимити посуд від тіста : ефективна порада для господарок

Як повідомляв "Знай.uа", набагато корисніше м'якоті та соку цитрусу: українцям назвали чудотворні властивості шкірки лимона

Знай.ua писав, "смачним" буде не тільки суп, але ще й кактус: шикарне добриво для домашніх рослин з лаврового листа