Чистити унітаз необхідно регулярно, адже в ньому швидко розмножуються бактерії та може виникати неприємний запах. Існує простий лайфгак, який спрощує процес збирання до максимуму. Про це пише портал glamour.

Щоб почистити унітаз та бачок не обов'язково використовувати магазинну побутову хімію. Існує досить простий, але перевірений роками засіб, який знайдеться практично в кожному будинку. Мова про оцет.

Як відмити унітаз. Фото: скрін youtube
Як відмити унітаз. Фото: скрін youtube

Як працює лайфгак

У заповнений зливний бачок необхідно налити трохи оцту. Засобу потрібно дати час подіяти, а потім можна сміливо зливати воду – розчин виявить свою дію.

Унітаз, скріншот: Youtube
Унітаз, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Такий елементарний спосіб допоможе одним махом очистити бачок і унітаз. Зокрема це знищить хвороботворні бактерії, що запобігатиме виникненню неприємного запаху. Також розчин ефективно бореться з жовтими лініями та плямами, які часто з'являються на сантехніці.

Як альтернативу оцту також можна використовувати лимонну кислоту. В унітаз потрібно засипати два пакетики й почекати близько двох годин, а потім змити.

Ці прості методи вже перевірені часом і можуть допомогти стати незалежними від магазинних засобів, які коштують не так дешево.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нудотний запах у ванній можна "видалити" натуральними засобами: нарешті до тебе прийдуть гості.

Також наш портал інформував, чому не варто викидати пластикові пляшки: ви навіть не знали про їхню користь у побуті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "кабінет мрій" виблискуватиме і пахне, наче молодий ранок: унітазний лайфгак із порошком та шампунем.