Жіночий гардероб не повинен повністю складатися з одних суконь, рюшів та рожевого кольору, адже навіть у чоловічому відділі магазину можна знайти безліч цікавих речей, які підійдуть жінкам – на будь-який смак та колір.

Стилісти назвали речі, які відмінно впишуться в жіночий гардероб і дуже естетично виглядатимуть на представницях цієї прекрасної статі.

Як підібрати базовий гардероб
Як підібрати базовий гардероб, vovk.com

Для початку з чоловічого гардеробу можна "запозичити" футболки. Це універсальний та базовий елемент одягу, який носять абсолютно все, при цьому у чоловічому відділі зустрічаються цікаві принти, поєднання кольорів.

Ще один плюс "чоловічих" речей у тому, що їх шиють із щільного трикотажу та часто прямого крою, що збільшує термін їх експлуатації.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також жінки можуть знайти собі стильні сорочки, які приховують недоліки фігури. І не варто забувати, що оверсайз вже давно в моді. Це ж стосується різних худі, толстовок і навіть светрів.

гардероб
гардероб

Крім того, стилісти рекомендують звернути увагу на чоловічі шапки, кепки та навіть капелюхи. Щоправда, із взуттям може виникнути проблема, оскільки чоловічі розміри досить великі і не всім жінкам вона підійде.

Раніше ми писали про те, як видалити набридливі катишки з одягу без спеціальної машинки: знайдете помічника у ванній

Як повідомляв Знай.ua, "Лаконічні моделі з мінімумом фурнітури": дизайнер розповіла як обрати стильне взуття на зиму

Також портал Знай.ua писав, як правильно сушити одяг у холодну пору року: завдяки цим лайфхакам все швидко висохне