Тренди манікюру змінюються так само регулярно, як у випадку з одягом. Майстри виділили особливий дизайн, який буде актуальним цієї зими. Багатьом він може здатися досить екстравагантним, але своя краса в тренді є.

Майстри рекомендують модницям звернути увагу на незвичайний елемент дизайну – пушок. Він точно у всіх асоціюється із зимою, теплом та затишком. Якщо правильно підібрати комбінацію кольорів, манікюр буде дуже стильним.

Новий тренд манікюру, фото aliexpress
Новий тренд манікюру, фото aliexpress

Щоб манікюр не виглядав безглуздо, відмовтеся від яскравих лаків і віддайте перевагу світлим, нюдовим і пастельним відтінкам. Це правило стосується і пушка, але з розмірами декору можна експериментувати.

Ще один важливий нюанс, на якому акцентують майстри з манікюру – нігті мають бути довгими. На коротких пушок може виглядати дивно. Такий дизайн прикрасить мигдалеподібну або форму балерини.

Квадрат теж допускається, але тільки гострий, адже на м'якому пушок виглядає не так вдало і неначе губиться. Якщо вам здається, що для повсякденного життя такий манікюр занадто яскравий, то зробіть його до святкування Нового року – подруг і навіть хлопців він точно вразить.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Новий тренд манікюру, фото aliexpress
Новий тренд манікюру, фото aliexpress

Раніше ми писали про те, що універсальна "база" на осінь від Андре Тана: шість речей, які варто додати у свій гардероб

Як повідомляв Знай.ua, шкіра, "нульові" і багато всього цікавого: Андре Тан назвав головні тренди осені-2023

Також портал Знай.ua писав, що новий тренд Барбікор захоплює світ: як виглядати схожою на знамениту ляльку, яку зіграла Марго Роббі.