Раннє облисіння може відбуватися з низки причин, але нерідко людина сама провокує ці процеси в організмі. Наприклад, ризик випадання волосся підвищують популярні напої "для дорослих". Про це повідомляє портал storinka.

Дослідження показали, що зловживання алкогольними напоями провокує втрату важливих поживних речовин, що зрештою призводить до посиленого випадання волосся та раннього облисіння.

Облисіння, скріншот YouTube
Облисіння, скріншот YouTube

За словами фахівців, щодня у людину випадає до 100 волосків. Це нормальне явище і непокоїться з цього приводу не потрібне. Однак, якщо людина вживає напої із вмістом спирту, то цим посилює випадання волосся.

Силу та густоту волосся забезпечує цинк та фолієва кислота. Однак, надмірне вживання алкоголю може призвести до зменшення цих поживних речовин в організмі. Щоб уникнути можливого передчасного облисіння, потрібно дуже обережно підходити до вживання спиртного.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Випадання волосся. Фото: скрін youtube
Випадання волосся. Фото: скрін youtube

Якщо спостерігається посилене випадання волосся, зупинити процес можуть допомогти натуральні засоби. Наприклад, рекомендується втирати в шкіру голови настоянку пекучого перцю, реп'яхову або рицинова олія. Втім, насамперед рекомендується порадитися зі спеціалістом.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, постійно холодні руки та ноги: чим це небезпечно і як це виправити.

Також наш портал інформував, щоб волосся було здоровим і красивим: навіщо мити гребінець і як це робити ефективно.

Крім того, ми писали, правда і брехня про бабусині страхи: експерти розвінчали міфи про зимові прогулянки без шапки.