Просту одноразову бритву за необхідності можна перетворити на багаторазову. Елементарні лайфгаки допоможуть відновити гостроту лез і використовувати станок повторно з тим самим комфортом, що й вперше. Про це пише techinsider.

Перед тим як розпочати відновлення гостроти лез станка, необхідно замочити його в мильній воді приблизно на 15-30 хвилин. Це допоможе розм'якшити залишки волосків і засобів для гоління, які можуть прилипати до лез.

Станок для бриття. Фото: скрін youtube
Станок для бриття. Фото: скрін youtube

Як загострити одноразовий станок

Спосіб №1

Напевно, у вас вдома є старі джинси, які носити вже не хочеться, а викинути шкода. Саме вони й допоможуть. Розгладьте джинси та покладіть на рівну поверхню. Проведіть бритвою по тканині приблизно 10-15 разів із певним зусиллям, а потім переверніть станок і повторіть процес на іншій частині штанів.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Станок для бриття. Фото: скрін youtube
Станок для бриття. Фото: скрін youtube

Спосіб №2

Зробити станок для гоління багаторазовим можна за допомогою старого шкіряного ременя. Аксесуар потрібно перевернути м'якою стороною нагору і притиснути до нього станок. Рухаючи бритвою від себе, проведіть її по ременю близько 20 разів, а потім повторіть, змінивши положення станка.

Спосіб №3

Заточити леза станка можна за допомогою фольги, яку слід розстелити на рівній поверхні. Бритву притиснути до фольги та рухати від себе у швидкому темпі.

Після використання будь-якого з наведених методів необхідно промити леза, щоб видалити різні залишки.

Раніше портал Знай повідомляв, чому не варто викидати пластикові пляшки: ви навіть не знали про їхню користь у побуті.

Також наш портал інформував, як легко позбутися запахів, що в'їлися, в харчовому контейнері: способи, які врятують від біди.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як впоратися з пліснявою в холодильнику, не витративши жодної копійки: безвідмовні лайфгаки.