Згодом ви можете помітити на своєму одязі некрасиві катишки, які псують весь зовнішній вигляд. Вони можуть з'явитися через неякісну або дуже делікатну тканину, сушіння в сушильній машині, а також через тертя або грубі механічні дії.

У будь-якому випадку це дуже неприємне явище, яке знайоме багатьом з нас. Зазвичай для усунення катишок використовують спеціальну машинку, проте не у всіх вона є, тому доводиться викручуватися.

Катишки на одязі, фото unian
Катишки на одязі, фото unian

Щоб позбавитися надокучливих дефектів, можна скористатися простим способом. Вам знадобиться звичайна пемза, яка призначена для видалення огрубілої шкіри та мозолів на руках та ногах. Зазвичай її можна знайти у ванній у кожної жінки.

Потрібно як слід потерти одяг пемзою, прибрати залишки і насолоджуватися ефектами - одяг виглядатиме так, ніби ви його щойно купили. Однак будьте обережні, делікатні тканини можуть пошкодитися через пемзу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Скрін, відео YouTube гардероб
Скрін, відео YouTube гардероб

Для кращого ефекту рекомендується попередньо розгладити та нагріти одяг відпарювачем. Так катишки, по-перше, стають помітнішими, а по-друге, знімаються ще легше.

Раніше ми писали про те, що набагато корисніше м'якоті та соку цитрусу: українцям назвали чудотворні властивості шкірки лимона

Як повідомляв Знай.ua, "Смачним" буде не тільки суп, а ще й кактус: шикарне добриво для домашніх рослин із лаврового листа.

Також портал Знай.ua писав, що висаджуйте полуницю вже зараз, щоб вистачило і собі, і навіть на продаж: 3 основні правила на осінь