Білі речі та білизна завжди на самому початку виглядають неймовірно привабливо, чистота та свіжість – це те, за що ми любимо цей колір.

Однак згодом краса випаровується, все стає брудним і пожовклим. Повернути те, що було спочатку, не виходить. До того ж не всім хочеться використовувати агресивні хімічні засоби для видалення бруду. Однак є один спосіб, який має допомогти. Він простий і водночас ефективний. Вам знадобляться інгредієнти, які є в кожному будинку - окріп, по столовій ложці соди, солі та будь-якого рідкого миючого засобу для посуду, а ще дві столові ложки оцту.

Постільна білизна. Фото Freepik
Постільна білизна. Фото Freepik

Для початку закип'ятіть воду і налийте окріп у таз. Туди відразу ж відправляйте всі інгредієнти – соду, сіль, оцет та рідкий засіб для миття посуду. Опустіть брудні речі в розчин і забудьте про них десь на дві години. Ви не повірите, але бруд сам зійде за цей час.

Залишається тільки добре віджати і прополоскати знову білі речі під проточною водою. Якщо руками цього робити ви не хочете або вам просто ліньки, тоді скористайтеся режимом "швидке прання".

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Прання постільної білизни Фото: скрін youtube
Прання постільної білизни. Фото: скрін youtube

Це допоможе освіжити те, над чим ви так працювали.

Цей спосіб знову поверне вам надію на те, що білі речі можуть залишатися білими тривалий час.

Нагадаємо, не соромно вам не вміти користуватися пралкою: 5 правил, які багато хто порушує і переплачує за світло

Як повідомляв "Знай.uа", масло, фен, бритва та багато інших способів, які допоможуть очистити скло від скотчу: буде блищати

Знай.uа писав, потрібен лише один дешевий предмет: як захистити одяг від тонального крему та іншої косметики