Українцям в умовах блекаутів доводиться проявляти кмітливість, щоб вирішити побутові питання, зокрема попрасувати одяг без праски. Також буває, коли вона просто ламається.

На щастя, привести до ладу речі можна і без праски. Якщо вона перестала працювати, але у вас є електроенергія, скористайтеся феном. Покладіть річ на плоску поверхню і пройдіться по ній гарячим потоком повітря на відстані декількох сантиметрів, перед цим можна легко змочити водою.

Миття волосся. Фото Freepik
Миття волосся. Фото Freepik

Також ви можете попрасувати речі у душі. Для цього потрібно включити гарячу воду, розвісити одяг і щільно закрити ванну. Вистачить лише декілька хвилин, а ефект "сауни" зробить усе сам.

Крім того, у продажу є спеціальні спреї для розгладження складок. Розпорошіть його на відстані 25 см від одягу. Майже одразу можете одягати одяг.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Жіночий гардероб, фото freepik
Жіночий гардероб, фото freepik

А ось про дешевий спосіб "рідка праска" знали ще наші бабусі. Просто змішайте оцет з водою в пропорціях 1:3. За допомогою пульверизатора потрібно нанести розчин на одяг, який потребує прасування, і дайте висохнути. Ще один плюс – такий розчин усуває неприємні запахи на речах.

Оцет, фото shuba
Оцет, фото shuba

Раніше ми писали про те, що не соромно вам не вміти користуватися пралкою: 5 правил, які багато хто порушує і переплачує за світло

Як повідомляв Знай.ua, від розладів травлення до утворення пухлин: лікарі назвали продукти, які не можна розігрівати

Також портал Знай.ua писав, що "Смачним" буде не лише суп, а ще й кактус: шикарне добриво для домашніх рослин із лаврового листа