Ранок – час для себе, саме цей період відіграє ключову роль в покращенні загального стану, та запасом енергії на день.

Існує декілька ранкових ритуалів, які покращать самопочуття та наповнять вас енергією.

Склянка води зранку

Один з ключових ритуалів – пиття води. Той, хто починає свій день зі склянки води запускає ранкову гідратацію, яка позитивно впливає на загальний стан організму.

Очищення води, кадр з відео
Очищення води, кадр з відео

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Ранкова склянка води має в собі явні переваги: покращує роботу мозку, розріджує кров, активізація процесів у кишковому тракті, зниження навантаження на серце.

Фізичне навантаження

В доповнення до ранкової склянки води – фізична активність, але помірна. Сон уповільнює роботу організму, зокрема кров циркулює повільно, гальмується нервова система, а легені звужуються. Тому легка зарядка, або прогулянка позитивно вплинуть на стан організму. Щоденна ранкова фізична активність зробить день легким, а настрій гарним.

Масаж обличчя

Масаж крижаними кубиками досить незвична, але корисна практика, яку варто ввести до своїх вранішніх ритуалів. Крижані кубики допомагають стимулювати кровообіг та покращувати загальний тонус шкіри.

Маска для обличчя. Фото: Youtube
Маска для обличчя. Фото: Youtube

Але саме під очима ними водити не варто, адже там занадто ніжна шкіра, яку можна легко травмувати. Тому краще робити масаж всієї зони обличчя, уникаючи зони під очима. Але вона підходить не всім – людям з куперозом, чутливою та сухою шкірою та холодовою алергією.

Ці звички можна доповнити цілим переліком корисних ритуалів, які будуть наповнювати енергією ще більше. Але головне робити все з задоволенням і прислухатися до організму.

Нагадаємо, портал Знай інформував, причини, через які ви можете втратити волосся на голові: навіть не здогадувалися

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Вау" ефект помітять всі оточуючі: навіщо протирати шкіру обличчя звичайним льодом

Також, наш портал інформував, щоб не замерзнути і не спітніти: як слід одягатись у холодну погоду - золоті правила