Навіть якщо вам здається, що візуально гребінець для волосся чистий, це далеко від правди. Фахівці нагадують, як важливо регулярно приводити до ладу цей предмет.

Як і всі інструменти для краси, гребінець забруднюється і потребує чищення. За час використання на предметі накопичуються сальні виділення, частинки ороговілої шкіри, бактерії, залишки засобів для укладання та пил. І це все переноситься на ваше волосся щоразу, якщо не мити гребінець.

Знайдений гребінець. Фото: Youtube
Знайдений гребінець. Фото: Youtube

Фахівці рекомендують мити гребінець хоча б раз на тиждень, а якщо ви користуєтеся засобами для укладання – мінімум двічі на тиждень. А ось міняти гребінець на новий слід раз на рік.

Для початку слід звільнити гребінець від волосся, яке там накопичилося, а потім приступати до чищення. Щоб ефективно видалити шкідливі залишки на предметі, жінкам радять приготувати розчин для замочування.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Гребінець з кульками, скріншот: YouTube
Гребінець з кульками, скріншот: YouTube

Наберіть декілька літрів води, додайте одну столову ложку соди та дві столові ложки оцту. Також є варіант зробити простий мильний розчин.

Для ефективності по всій гребінці краще пройтися старою зубною щіткою, добре прополоскати і залишити до повного висихання.

Нагадаємо, причини, через які ви можете позбутися волосся на голові: навіть не здогадувалися

Раніше ми писали про те, як продовжити свіжість яєць за допомогою олії: спосіб, яким користувалися наші бабусі

Як повідомляв Знай.ua, не соромно вам не вміти користуватися пралкою: 5 правил, які багато хто порушує і переплачує за світло