Через помилки в експлуатації морозильної камери господині згодом можуть відчути неприємний запах, а також побачити намерзлий лід. Ці проблеми можна вирішити шляхом правильного розморожування морозилки.

"Шуба" у морозилці може з'явитися з кількох причин. Наприклад, через ущільнювач, який відійшов, або дверцята, що провисають. Крім того, не рекомендується часто відкривати морозилку, щоб всередину не потрапляло тепле повітря.

Морозилка. Фото Freepik
Морозилка. Фото Freepik

Почати процес слід з вимкнення морозилки. Далі потрібно дістати всі продукти, витягти всі полички, решітки. Залишіть дверцята відчиненими і зачекайте, поки сніг і лід відтануть, а за цей час відмийте решітки та полиці.

Після розморожування потрібно приготувати розчин для обробки камери. Змішайте 1 ст.л соди і 500 мл теплої води, нанесіть розчин на губку і ретельно вимийте нутрощі морозилки. При виявленні цвілі посипте її лимонною кислотою, потім пройдіться губкою.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обробка морозилки від льоду, фото domosedy
Обробка морозилки від льоду, фото domosedy

Якщо потрібна жорсткіша обробка від неприємного запаху, зробіть розчин з 1 ч.л нашатирю на 1 склянки теплої води, а потім протріть усередині камери. Після всіх цих етапів потрібно почекати, поки не висохне вся волога. Потім підключіть морозилку і дайте їй попрацювати 2-3 години, і тільки потім викладайте всі продукти.

Нагадаємо, причини, через які ви можете позбутися волосся на голові: навіть не здогадувалися

Раніше ми писали про те, що копаємо пісок, а після - збираємо тирсу: модні способи зберігання кабачків, гарбуза та моркви.

Як повідомляв Знай.ua, чи допомагають курячий бульйон та чай під час застуди: медики розкрили правду