В осінньо-зимовий період в Україні не виключають ризик блекаутів і, відповідно, труднощі з централізованим опаленням. Тому дуже корисно знати, як зігрітися в оселі з холодними батареями, особливо вночі. Про це пише telegraf.

Коли в будинку немає опалення, то вдень можна зігріватися додатковим рухом, але вночі такий варіант не підходить. Експерти пропонують кілька нескладних рішень, що допоможуть комфортно спати без опалення.

Як зігрітися без опалення у будинку. Фото: скрін youtube
Як зігрітися без опалення у будинку. Фото: скрін youtube

По-перше, рекомендується використовувати наматрацник. Цей елемент постільної білизни може дуже сильно виручити та покращити якість сну. У зимовий період матраци з піною з ефектом пам'яті та наматрацник з мікрофібри зберігають тепло та забезпечують максимальний комфорт.

Сон. Фото: скрін youtube
Сон. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

На вікна слід повісити штори із щільного матеріалу, які допоможуть не пропускати в кімнату холодне повітря. Також ліжко рекомендується застеляти фланелевими простирадлами, які не тільки приємні до тіла, а й дають більше тепла.

Крім того, перед сном можна випити трохи трав'яного чаю. Гарячий напій допоможе тимчасово підвищити температуру тіла.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як провітрювати житло у опалювальний сезон: щоб не замерзнути та бути здоровим.

Також наш портал інформував, чи гідна конкуренція глінтвейну: як приготувати пряний яблучний сидр, щоб зігрітися і підняти настрій.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чим обігріти житло під час опалювального сезону та можливого блекауту: поради, які допоможуть вам вижити.