Один із найнеприємніших моментів у пранні одягу – це коли ви дістаєте речі, а з них буквально можна збирати шерсть на шапку. Це поширена проблема багатьох господинь, але якщо знати про деякі секрети, її можна уникнути.

Щоб позбавитися шерсті на одязі, господиням насамперед рекомендують використовувати спеціальні серветки "липучки", які призначені саме для цієї справи. Втім, цей спосіб не найдешевший, але досить ефективний.

Шерсть тварин, фото з вільних джерел
Шерсть тварин, фото з вільних джерел

Є ще один, більш бюджетний спосіб, для якого знадобляться вологі серветки. Коли завантажите барабан пральної машинки брудними речами, покладіть туди дві-три вологі серветки та увімкніть режим прання. Вони зберуть на себе всю шерсть, а одяг буде ідеально чистим.

А ось вже після прання, коли речі висохнуть, можна використовувати ролики для збирання шерсті. Вони допомагають не лише з одягом, а й з меблями, іншими поверхнями. Коштують досить дешево, а вистачає їх надовго. Продають їх зараз практично щокроку.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Речі після прання, фото wday
Речі після прання, фото wday

Однак варто відзначити, що все залежить від виду тканини, яка потребує чищення, та виду шерсті тварини, але спробувати ці способи однозначно варто.

Раніше ми писали про те, що від проблем зі шлунком до онкології: експерти розвінчали міфи про користь популярного продукту

Як повідомляв Знай.ua, як побороти залежність від солодощів: прості та ефективні поради від дієтологів

Також портал Знай.ua писав, що макарони - не зло: дієтологи розповіли, з якими продуктами їх поєднувати, щоб отримати максимум користі.