Кросівки з білою підошвою дуже ефектні та гарно дивляться. Але і забруднюються дуже швидко, та з часом втрачають колір як їх не мий.

Є декілька способів, за допомогою яких можна зробити підошву знову білою.

Зубна паста та щітка

Для першого способу варто взяти зубну пасту та непотрібну зубну щітку, або спеціальну щітку для взуття. Невелику кількість зубної пасти варто нанести на кросівки, а саме підошву, зубну щітку змочити у воді та приступити до чистки. Почистити варто всю підошву. Далі беремо мокру ганчірку та протираємо зубну пасту. Підошва повинна стати білішою.

Зубна паста, скріншот з відео
Зубна паста, скріншот з відео

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Засіб для миття посуду

Другий спосіб найочевидніший – використання будь-якого засобу для миття посуду. Достатньо капнути трохи засобу на підошву , змочити щітку у воді та почати чистити. Далі просто чистою мокрою тканиною витираємо підошву.

Господарське мило

Щітку для чистки потрібно змочити у воді та поводити по милу. Потім намилити підошву кросівок, гарно почистити та залишити на 10 хвилин. Через цей час щітку намочити та почистити підошву. Далі просто ганчіркою, або губкою протерти від залишків мила.

Господарське мило, фото: Знай.ua
Господарське мило, фото: Знай.ua

Міцелярна вода

Четвертий спосіб досить незвичайний – міцелярна вода. Варто взяти ватний диск, гарно змочити міцелярною водою та витерти підошву. Варто ретельно прочищати всю поверхню і тоді результат вас приголомшить.

Оцет і засіб для зняття лаку

Для цього варто змішати у рівній пропорції оцет та рідину та перемішати. Чистити кросівки варто за допомогою щітки, а потім протерти тканиною.

Оцет, фото shuba
Оцет, фото shuba

Молоко та крохмаль

На дві столові ложки молока варто додати одну столову ложку крохмалю та перемішати. Суміш нанесіть на ватний диск та змочіть всю поверхню підошви кросівок. Бажано, щоб розчин не потрапляв на саме взуття. Після нанесення залиште суміш на 5 хвилин. Коли час сплине, варто прочистіть поверхню зубною щіткою та протріть мокрою тканиною. За допомогою цього способу вдасться прочистити навіть невеликі щілини та малюнки.

Нагадаємо, портал Знай повідомляв, щоб не замерзнути і не спітніти: як слід одягатись у холодну погоду - золоті правила

Раніше портал Знай інформував, срібло стане як нове: як почистити прикраси у домашніх умовах

Також наш портал повідомляв, готуємось до холодів: як правильно відрегулювати вікна на зимовий режим