Свято відзначатимемо 24 серпня

24 серпня 2021 року українці відзначатимуть визначний ювілей – 30 років з дня ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою створення нашої держави. Плани і масштаби святкування вже почали обговорювати на рівні керівництва країни. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

День Незалежності - фото Знай.ua
День Незалежності - фото Знай.ua

24 серпня святкуватимемо "на ура": долучиться 3 держоргани

Новину про підняття питання щодо 30-річчя Незалежності України сьогодні повідомив Голова ВРУ Дмитро Разумков. Сталося це в ході засідання Погоджувальної ради, що стартувало 26 квітня об 11.00.

"Найближчим часом у нас буде розгортатися підготовка до 30-річчя Незалежності України. В нас є оргкомітет – на чолі 2 співголови: керівник Офісу і прем'єр-міністр України. Нам хотілося б теж бачити цей план дій, щоб ефективно на рівні парламенту долучитися до цього процесу", - зазначає Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Верховна Рада, Дмитро Разумков - фото ВРУ
Верховна Рада, Дмитро Разумков - фото ВРУ

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як підкреслив очільник парламенту, цього року святкуванню Дня Незалежності треба приділити максимум уваги.

День Незалежності - фото Знай.ua
День Незалежності - фото Знай.ua

"В робочу групу також включений Руслан Олексійович Стефанчук. Він буде як раз тим комунікатором між Верховною Радою та робочою групою для того, щоб ми на найвищому рівні провели всі необхідні заходи з цієї визначної події. Вона, дійсно, важлива для кожного з нас, для кожного, хто є громадянином нашої держави. Сьогодні цьому треба приділити трохи більше уваги, ніж ми бачимо", - наголосив Дмитро Разумков.

Із дорученням за контролем підготовки Дмитро Разумков звернувся особисто до Першого заступника Голови парламенту Руслана Стефанчука.

Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ
Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ

Варто додати, що цього року відбудеться одразу 2 ювілея. Ще один – 25 річницю затвердження Конституції України – ми відзначатимемо 28 червня.

День Незалежності - фото Знай.ua
День Незалежності - фото Знай.ua

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua повідомляв про День Конституції 28 червня: що готує Верховна Рада на круглу дату.