Українцям показали, яку кількість трун привозять в один зі столичних моргів.

Відповідними кадрами поділився фотограф Ян Доброносов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Так, в об'єктив камери потрапив Камаз битком набитий трунами біля Київської міської клінічної лікарні №3.

джерело: Yan Dobronosov / Facebook
джерело: Yan Dobronosov / Facebook

джерело: Yan Dobronosov / Facebook
джерело: Yan Dobronosov / Facebook

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Бережіть себе. Кадр біля моргу. Лікарня номер 3",- йдеться у підписі до фото.

"Це звичайна закупівля трун. Бачила при морзі салон ритуальних послуг. Вони це продають там. У чому шок в побаченому для автора?", "Знову якесь тотальне залякування населення"," в похоронне бюро привезли, воно там поруч"," і Ви сt,t бережіть"," цього не уникнути", " На жаль, це життя. Дивно було б побачити під лікарняним моргом весільний кортеж", " а це точно, що ці домовини для коронавірусних? Вони якісь не герметичні", " це завезення в ритуальне агенство. Це їхня робота. Так, багато хворих, але навіщо виставляти такі фото, свідомо знаючи, що це неправда?! Хайп? Майте совість", "так там базується похоронний будинок Малиновського, який контролює всі трупи лівого Берега, а труни привозять оптом, потім там на місці прикрашають", "ні про що...при кожній лікарні є морг, можливо і труни підвозять і що?",- коментували українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Амосова розповіла, які нові штами коронавірусу є найнебезпечнішими. Зараз українці хворіють коронавірусом нового штаму, який прийшов з Великобританії, але побоюватися варто не його: на Південноафриканський штам вакцини не діють.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лікар показав українцям, як заражається більшість людей: "антитіла не назавжди". Лікар оториноларинголог-отохірург Павлюк звернув увагу українців на те, що не варто сподіватися, що антитіла до коронавірусу залишаться назавжди, забезпечивши нам якесь "безсмертя".

Також «Знай.иа " писав, що Кличко заговорив про коммендантську годину, кияни напружилися: "є два шляхи..." Якщо ситуація з коронавірусом остаточно вийде з-під контролю і в медичній системі настане колапс, в Києві доведеться ввести комендантську годину. Правда, для цього уряду потрібно ввести режим надзвичайного стану по всій Україні.