Відомий хокеїст помер під час тренування: тіло знайшли біля лавки

Відомий російський хокеїст, колишній захисник "Авангарду" Ігор Хацей раптово помер у віці 48 років. У ЗМІ з'явилася інформація, що під час тренування любителів, що проходила в Москві, спортсмен відіграв чергове тренування і повернувся на лавку запасних.

Ігор Хацей, фото з Twitter
Ігор Хацей, фото з Twitter

16-річна дочка Олі Полякової потрапила в лікарню: катетер у вені і крапельниця

Дочка відомої української співачки Олі Полякової Маша потрапила в лікарню, звідки вже встигла зняти кумедний відеоролик.Марія Полякова відома українцям завдяки її зірковій матері Ользі, але незважаючи на це дівчина вже встигла завоювати свою аудиторію шанувальників, які спостерігають за її життям.

Маша Полякова / скріншот з відео
Маша Полякова / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Настя Каменських поділилася, чим годує Потапа: проста і швидка вечеря

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео. Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка поділилася милим роликом, на якому показала, як готує вечерю собі і Потапу.

Настя Каменських і Потап, фото з Instagram
Настя Каменських і Потап, фото з Instagram

Українську лікарню охопило полум'я, лікарі та пацієнти ледве забрали ноги

У Хмельницькій області загорілася місцева лікарня: пожежникам вдалося ліквідувати загоряння за 18 хвилин. Повідомляється, що інцидент стався в середу, 10 березня, в місті Шепетівка, Хмельницька область. О 15: 00 на гарячу лінію Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння даху хірургічного відділення місцевої лікарні.

рятувальники / фото: ДСНС
рятувальники / фото: ДСНС

Мінсоцполітики зробило заяву щодо субсидій, хто отримає пільги: "Розмір збільшується"

У Міністерстві соціальної політики України повідомили, що отримувачі субсидій сплачують в середньому 10% своїх доходів за житлово-комунальні послуги. Про це йдеться у повідомленні Мінсоцполітики на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Як зазначити у відомстві, субсидію на оплату житлово-комунальних послуг отримує близько 3 мільйонів домогосподарств.

Пенсіонерка, кадр з відео
Пенсіонерка, кадр з відео