Дан Балан нарешті зізнався, що нескінченно кохає: "Ви на це заслужили"

Гарячий красень і співак з молдавським корінням Дан Балан завоював серця сотень тисяч українок неймовірною харизмою, оксамитовим голосом і граціозною пластикою рухів. Артиста давно підозрюють у романі з колегою по українському шоу "Голос країни" Тіною Кароль. Тим часом зірка продовжує зводити прихильниць з розуму.

Дан Балан, фото з Instagram
Дан Балан, фото з Instagram

Прикордонники показали, як хоробрі жінки стережуть українську землю: "З днем боротьби"

Державна прикордонна служба України до Міжнародного жіночого дня оприлюднила короткий ролик, в якому показано робочі моменти жінок-прикордонників. Прикордонниці щодня охороняють українські кордони і стежать за порядком. Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

прикордонниця з вівчаркою, скріншот з відео
прикордонниця з вівчаркою, скріншот з відео

Керівництво школи нацькувало дітей на дівчинку за те, що відповіла на образи вчительки

На сторінці спільноти "Батьки SOS" в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація, в якій розповідається "страшилка" про школу №16 в місті Миколаїв. Користувач зазначає, що одна з вчительок цієї школи (викладач з хімії) протягом якогось часу постійно принижувала дітей.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Українські села масово вимирають: як виживають люди далеко від цивілізації

В Україні зникають цілі села, міліють не тільки молочні річки. З карти зникли майже тисяча сіл за часи незалежності, і щороку ця цифра зростає. Є густонаселені села, де щодня кипить життя, є ті, де працюють агрокомплекси і процвітають ферми. А є ті, куди навіть неможливо заїхати машиною.

Зникаючі українські села, скріншот: Youtube
Зникаючі українські села, скріншот: Youtube

Наталія Могилевська навіщось приробила зуби Михайлу Поплавському та Ігорю Кондратюку

Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона осіб.

Могилевська, фото: Instagram
Могилевська, фото: Instagram

Тіну Кароль помітили з підозріло схожою на неї маленькою дівчинкою

Ніжна Тіна Кароль попозувала з маленькою дівчинкою, яка дечим схожа на саму співачку. Фанати Кароль надзвичайно активні у соціальних мережах. Вони не лише слідкують за останніми новинами життя співачки, а й шукають світлини інших прихильників таланту зірки поруч з Тіною.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram