Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість поспішила привітати численних прихильниць з Міжнародним жіночим днем 8 березня, виставивши зворушливе відео, позуючи в пікантному вбранні. Так, артистка приміряла чорне облягаюче боді з глибоким декольте і сорочку-оверсайз, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем і аксесуарами у вигляді масивних сережек-зірочок.

42-річна красуня захопила стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, поки на тлі розліталися пелюстки троянд. Кароліна тепло назвала всіх дівчат "квітами цього життя". Крім цього зірка похвалилася неймовірним подарунком від 9-річної доньки Сеофії. Дівчинка презентувала щасливій мамі листівку, намальовану власноруч.

"Дорогі дівчатка! Милі, добрі, люблячі і талановиті ☺ ️

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зі святом Весни вас!

Ви - Квіти цього життя.

Нехай пелюстками троянд стелиться ваша дорога🌹"

instagram.com/anilorak/

Фолловери не пройшли повз: "які форми, а яка стать! З небес зійшла любові благодать...) ", "Зі Святом, Кароліна! Посміхайтеся, будьте щасливі, здорова і кохана❤️", " ❤️🔥дуже красиво🔥 😍 але думаю в спідниці виглядала б більш прийнятно!!🔥 ❤ ️ ", "Чарівна, мила зі святом 8 березня!! 🌺🌹❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.