Перша леді України Олена Зеленська підтримала боротьбу з сексизмом і показала, на що здатні дівчата всупереч стереотипам.

Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Дружина Володимира Зеленського Олена веде активну благодійну діяльність і підтримує українок, які піддаються утискам. На честь 8 березня перша леді вирішила в черговий раз нагадати красивій статі, на що вони здатні всупереч встановленим стереотипам.

На опублікованому ролику вона показала різних дівчат, які займаються не типовими для жінок справами: фехтування, плавання, боротьба, математика і біологією. Учасниці відео продемонстрували свої таланти і показали, чого домоглися. Дівчата спробували довести українкам, що жінки здатні на багато що.

"Ми маємо різну зовнішність, різні смаки, таланти і навички. Але ми вільні вибирати, ким нам бути і що робити. Дівчата підкорюють цей світ. Дій!",- написала Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Олена Зеленська спростила життя 2 мільйонам українцям: "Почуй мене".

Як повідомляв портал Знай.uа, з ініціативи Олени Зеленської створено майданчик для популяризації безбар'єрності серед малого та середнього бізнесу.

Також Знай.uа писав про кращі образи Олени Зеленської: що найчастіше одягає перша леді.