Український журналіст Володимир Рунець розповів неприємну історію про те, як йому зіпсували не дешевий годинник.

Детальніше про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами Володимира, він прийшов в один з торгових центрів, щоб поміняти батарейку в годиннику Timex aviator, які він купив приблизно на 300 доларів. Хлопець, який займається такими процедурами заявив, що без проблем поміняє батарейку і запропонував на вибір два: за 100 і 150 гривень.

"Давайте за 150, я не з такої сім'ї, як інші. Я з багатої", - пише журналіст.

Володимир Рунець / фото: Volodymyr Runets
Володимир Рунець / фото: Volodymyr Runets

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Спочатку у хлопця не виходило відкрити корпус годинника, щоб змінити складову, що змусило Володимира сумніватися в його здібностях. Однак, співробітник запевнив, що знає, що робить. Через 15 хвилин безрезультатного колупання викруткою в годиннику хлопець заявив неприємну новину:

"Я все зробив, бачите? Капсулу, в якій батарейка живе, я не зіпсував. Вона ціла. Бачите? Але от гвинти, яким вона прикручується я зламав навпіл і половина лишилася всередині, тож капсулу прикрутити не можна...".

Володимира така заява вивела з себе, через що він забрав годинник і запитав хлопця, навіщо він брався за цю справу, якщо не знав як. Більш того, тепер йому доведеться віддавати годинник в ремонт. Але співробітник пішов ще далі: він зажадав з журналіста гроші за зміну батарейки.

" щоб вас довго не мучити, я гроші не платив, хлопчик живий", - написав Рунець.

Нагадаємо, що у Львові на Площі Ринок стався справжній мовний скандал через виконання пісень російською мовою.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Тернопільщині врятували ветерана АТО, до непоправного-мить:"вже стояв на табуретці".

Також Знай.uа писав, що 4-річний малюк повис на ескалаторі в ТРЦ і впав з другого поверху, поки Батьки їли.