Другий тиждень весни розпочнеться доволі ласкаво: 8 березня, на Міжнародний жіночий день, варто очікувати нульові температури, подекуди опади і холодні вітри - метеорологічну мапу потрібно уважно штудіювати усім, хто збирається у мандри Україною цього понеділка.

Різких заморозків не буде в жодному з регіонів України. Денна температура стартуватиме від 0. Найвищі температурні показники у (+11+13) припадуть на вихідні у Західних, Південних і навіть на Київщині. Ночі продовжуватимуть бути холодними -2-7. Найхолодніше -7 траплятимуться на початку тижня на Львівщині та Київщині.

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Опади мають надзвичайно хитрий план щодо України. Харківщина вже завтра може побачити засніжені поля і міста за вікном, тоді як інші регіони можуть не очікувати їх завтра (проте готуватися до них на вихідні). У більшості регіонів країни буде хмарно і, відповідно, похмуро.

Гостям і жителям столиці варто очікувати на температуру +2+4, ніч з понеділка на вівторок матиме рекордну для цього тижня мінусову температуру -7. Жодних опадів не передбачається, проте сонця очікувати також не варто.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хоча святкові вихідні весни виявилися прохолодними, вже з п'ятниці температура повітря має підвищитися до +7+10 градусів.

Нагадаємо, експерти розповіли, яким буде перший місяць весни

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.