ПриватБанк роздає дані українців, як на ярмарку: новий номер вже не допоможе

В останні кілька місяців почастішали скарги на сервіс одного з найбільших державних банків України "ПриватБанк". Виявилося, що клієнти дійшли до такого відчаю, що доводиться заводити новий мобільний номер, щоб позбутися надокучливих шахраїв. Однак всі старання просто марні.

Снігопад, кадр з відео
Снігопад, кадр з відео

Синоптики попередили українців про сильний вітер і снігопади: до 8 березня радять закривати балкони

Зима пішла, а весна трохи запізнюється. Міжнародний жіночий день - 8 березня може засмутити українців непогодою. Так, до України повернулося похолодання і сильний північно-західний вітер. У неділю, 7 березня, вітер може досягати штормових значень.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Льоша Тригубенко, фото: Instagram
Льоша Тригубенко, фото: Instagram

Ідеальний Льоша з "Холостячки" став батьком: "Можете вітати"

Фіналіста романтичного шоу" Холостячка " Олексій Тригубенко, якого відкинула Ксенія Мішина, вважають ідеальним холостяком і чоловіком. Він поділився радістю з шанувальниками - став батьком.

Аліна Гросу / скріншот з відео
Аліна Гросу / скріншот з відео

Розлучена Аліна Гросу показала нового хлопця: "Поспішати не хочу"

Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно пережила розлучення з чоловіком, представила фанатам свого нового хлопця, хоча прямо і каже, що вона ще не позначає його як партнера. Коротке інтерв'ю вона дала Каті Осадчій.

Перестрілка в Міннеаполісі, фото: CNN
Перестрілка в Міннеаполісі, фото: CNN

На місці загибелі Джорджа Флойда відкрили вогонь, є жертва: "Афроамериканець на авто..."

З міста Міннеаполіс (штат Міннесота) прийшли тривожні новини. На сумнозвісному міському перехресті сталася перестрілка. Тут у травні 2020 року при затриманні поліцією помер Джордж Флойд.