Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно покинула гіпершоу "Маска", висловилася шанувальникам про свою участь.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що в сьомому випуску гіпершоу "Маска" розкрили особистість загадкової троянди, під маскою якої ховалася українська співачка і актриса Аліна Гросу. Дівчина була засмучена відходом з програми, проте подякувала всім, хто підтримував її персонажа весь цей час.

"Дорогі друзі, дякую вам за стільки теплих, прекрасних слів❤️ Дякую, що вгадували, що здогадувалися !!!))) Я щаслива, що стала частиною "Маски", я посміхаюся тому, що ви полюбили троянду і вболівали за неї❤️", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім своїх вірних шанувальників, Аліна Гросу також подякувала телеканалу "Україна", який розгледів у ній учасницю цього шоу, команду, яка готувала їй костюми, вибирала пісні і робила аранжування. Співачка висловила подяку зірковим детективам проекту, які гідно оцінили її персонажа.

"Маска зараз в топі рейтингу за переглядами💪 🏽 а значить, все що ми зробили разом точно не дарма 🌹 люблю вас ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ пішла розправляти свої пелюстки до 8 березня😛", - написала виконавиця.

Нагадаємо, що розлучена Аліна Гросу показала нового хлопця:"поспішати не хочу".

Як повідомляв портал Знай.uа, у шоу "Маска" розкрили особистість тендітної троянди: шикарне весілля і хворобливе розлучення.

Також Знай.uа писав, що Гросу заманила Гроздеву з " Танців з зірками "до Поплавського:"підставить".