В американському місті Мейсоні, штаті Огайо заступниця шерифа округу Воррен Сара Вот змогла ухилитися від куль, які в неї випустив чоловік прямісінько з порогу свого будинку. Жінка не розгубилася, пригнулася, і, вихопивши свій пістолет, розстріляла нападника — все це зафільмувала камера, вмонтована у дзвінок біля входу.

Про цей випадок повідомляє американське видання The Blaze.

Поліцію до будинку викликав брат майбутнього стрільця — 56-річного Ленса Раніона —, побоюючися, що той може скоїти самогубство. На кадрах з дверного дзвінка видно, як Сара Вот перед вхідними дверима будинку чекає, коли мешканець відповість. Раптом власник будинку просуває пістолет через двері і стріляє. Драматичне відео показує, що вона ледве встигає уникнути траєкторії кулі, пригнувшись до землі, й негайно вихоплює пістолет і починає стріляти у відповідь. Інші офіцери кидаються у бік перестрілки і вимагають, щоб стрілець показав руки. Колеги-офіцери запитують Вот, чи не поранена вона, і вона задихано відповідає: "Я в порядку".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Наразі Ленса Раніона госпіталізовано, його стан оцінюється як важкий, але стабільний. Проти нього збираються висунути обвинувачення у замаху на співробітника правоохоронних органів. Сама Сара Вот не постраждала.

Заступниця шерифа Сара Вот, фото Twitter
Заступниця шерифа Сара Вот, фото Twitter

Нагадаємо, Молодий блогер загинув через невдалий розіграш.

Як повідомляв портал Знай.uа, у містечку Плейнс, штат Пенсільванія, США чоловік застрелив подружжя і вчинив самогубство після сварки через прибирання снігу.

Також Знай.uа писав, що киянин влаштував відстріл незнайомців під своїм балконом. Винуватець інциденту підтвердив, що стріляв у людей.