Українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець Kamaliya частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 219 тисяч осіб.

Однак зараз вона поділилася важкою для неї новиною, адже з життя пішов її кращий друг, з яким вона була разом протягом 13 років.

"Пішов на веселку мій друг босерон Шерхан. Ти-найкращий пес у світі, пам'ятатиму тебе завжди. Дякую за 13 років дружби!",- написала Камалія в підписі до публікації, на якій і постала з чотирилапим, сидячи на сходинках.

Камалія, скріншот: Instagram
Камалія, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Біжи по веселці, м'яких хмар😢 💔", "😢😢😢😢 і у нас два роки помер шерханчік((( 14 років радував нас😢😢😢😢", "😢😢 як я вам співчуваю. У нас котик був, прожив 22 роки, і в минулому році пішов ... , я три місяці ридала", "😢як же важко їх втрачати...... 😢 ", "😢мої співчуття.. у мене немає слів, мила Камалія((", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Полякова не зупинилася на скандалі з Кароль, образивши Камалію: "З ногами товстими"

Як повідомляв "Знай.ua", "Як з цим боротися?": відома співачка після важкої хвороби покинула Україну

Знай.ua писав, хвора коронавірусом Камалія повернулася з Німеччини з чоловіком-мільярдером: "Все погано, дуже бліда"