Головна героїня романтичного проекту" Холостячка " Ксенія Мішина у фіналі шоу вибрала Олександра Еллерта. А інший Фіналіст Льоша Тригубенко став народним улюбленцем.

Його називають ідеальним чоловіком, а сам він зізнався, що нелегко пережив відмову Мішиної. Однак тепер він самотній і засвітився за поцілунком з іншою учасницею "Холостяка" і колишньою дівчиною Андрія Рибака Олею Виноградовою.

"Судячи з обличчя @aleksey_trygubenko, то виглядає він дуже щасливим 😁", - сказано в повідомленні.

Саме фото зараз опублікували у фан-акаунті проекту, але спочатку його виклав сам Олексій в Instagram Stories.

На знімку задоволений Льоша посміхається в камеру, а Оля пристрасно цілує його в щоку і обіймає за плече.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники неоднозначно відреагували на таке фото. Одні подумали, що це фотошоп, а інші порекомендували Льоші не зв'язуватися з нею і відзначили, що вона часто з'являється в компанії різних холостяків і учасників шоу.

"Де холостяки, там і Оля😂", "Фотошоп, зразу помітно", "це фотошоп👏", "і тут Оля", " ця Оля взагалі з холостяків злазить?", "Олексій, біжи😢", " вона по всіх руках пішла чи що?)))) ", "Оля, що переходить червоний прапор?😂 ", "Вона вже запарила лізти до всіх і хайпитися на всіх️️", " хто в Олі тільки не був🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂", "поки вона мовчить - ще нічого, але як відкриває рот", " Оля дивуватися де грошей більше. То на одного, то на друго холостяка вішається. Женя не клюнувши то думає цей чесний попровбую. Олексій не ті слово що тікай, а тікайййййй", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, ідеальний Льоша з "Холостячки" очманів від дівчини, і це не Мішина.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Ксенія Мішина згадала, як її принижував коханий.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка "Мішина замахнулася замінити" вовчицам " Олега Винника, знайдіть 10 відмінностей.