Прем'єра романтичного проекту "Холостяк" була спекотною. Новим героєм шоу став бізнесмен Михайло Заливако і він з першої вечірки показав, що не боїться порушувати правила і діяти за велінням свого серця.

Однак і учасниці намагалися кожна здивувати як могли. Одні вибирали повітряні сукні для романтичних образів, а ось інші брали зухвалими вчинками і нарядами.

Учасниця вирішила показати свою сміливість і прийшла в сукні-сітці, яке повністю оголило її попу. Під ним у дівчини було чорне боді, проте попа була повністю оголена. Навіть крій піджака був підібраний таким чином, щоб при ходьбі оголювалася саме ця частина тіла.

Такий незвичайний вчинок викликав бурхливу реакцію серед конкуренток. Вони були в шоці і розкритикували таку сукню, назвали її "дуже відвертою сукнею". Були й гостріші коментарі.

"Прийшла з голою попою. Це некрасиво. Я б так не прийшла на перше побачення з чоловіком свого майбутнього", - говорить одна з учасниць блогерша Надін.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

@tinabudnik

#холостяк #холостяк2021 #холостякстб

♬ оригинальный звук - tinabudnik

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.