Вже сьогодні, 5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

І на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Одна з них стосується першого поцілунку на проекті з дівчиною, яка прийшла з цибулею і стрілами. Після поцілунку з Михайлом Заливако учасниця проекту заслужила від нього троянду, як і дві інші учасниці.

"Не дарма прийшла з луком і стрілами-відразу в сердечко поцілувалася Дівчата, calm down, перший поцілунок на проекті, як і перша троянда - done", - йдеться в публікації.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Відразу 2 троянди, ось це поворот 😮
Цікаво дуже 🔥👍", "😍вау, як несподівано", "Ого, як занадто швидко 🤦", "Відразу цілуватися 😬🙄", "Симпатична, все що можу поки сказати", "Ого таке вперше в проекті 😮", "Подружка просто його прийшла, 👏нема чого дивуватись", - написали користувачі в коментарях, в основному виділяючи, що поцілунок відбулося дуже швидко.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, українці склали думку про 36-річну Аллу в 11 сезоні "Холостяка": "Чергова я багиня". Одна з публікацій стосується сильної, успішної і яскравої дівчини на ім'я Алла-успішної бізнес-леді і матері 15-річної дочки.

Як повідомляв "Знай.ua", новий головний "Холостяк" країни Михайло Заливако змінює правила 11 сезону: вже в ефірі

Знай.ua писав, дружина Решетника з "Холостячки" назвала забавні прізвиська новонародженого малюка: "Пупс, булка або синабон"