Сьогодні, 5 березня 2021 року, стало відомо, що на Балі був затриманий представниками правоохоронних органів росіянин і українка за підозрою в підробці ПЛР-тестів.

Цими людьми виявилися колишній чоловік російської виконавиці Айзи Дмитро Анохін і його подруга Олена Мухіна.

Дмитро Анохін і Айза, скріншот: Youtube
Дмитро Анохін і Айза, скріншот: Youtube

Поліцейських зацікавив дивний зовнішній вигляд ПЛР-тестів на коронавірус, які і надавали Дмитро з Оленою при в'їзді в державу. Правоохоронці згодом зв'язалися з лікарнею, вказаною в довідках і було з'ясовано, що клієнтів з такими даними у них не було.

Це означає, що медичний документ був підроблений і, найімовірніше, в банальному додатку Photoshop. В результаті обидва порушники коронавірусної безпеки відразу ж були затримані. Їм загрожує 6 років в'язниці

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дмитро Анохін вже протягом багатьох років проживає на Балі, де у нього налагоджена Бізнес - школа з серфінгу. Він, на екзотичний острів, перевіз і дружину, і дітей. Вони ростили спільного сина Елвіса і спадкоємця Айзи від Гуфа самі. Після розставання з чоловіком, Айза повернулася на батьківщину.

Дмитро Анохін, фото: Instagram
Дмитро Анохін, фото: Instagram

Нагадаємо, нову дівчину Гуфа запідозрили у фінансових махінаціях: "Їхала з повними кишенями грошей". У деяких каналах з'явилася інформація, що коли жінка переїжджала з Челябінська в Сочі вона зайняла у знайомих велику суму нібито на операцію матері, а в підсумку пропала з кінцями.

Як повідомляв "Знай.ua", репер Гуф зняв сина в новому кліпі, поки мама Айза червоніє від ганьби за голі фото

Знай.ua писав, колишня дружина Гуфа Айза випадково злила своє фото без трусиків: "Ох**нний вареник"