Іронічна і саркастична Одеса завжди має секрети і несподівані мізансцени як для власних жителів, так і гостей міста.

Публікація з загадковим фото була розміщена на телеграм-каналі "Одесса как она есть".

Цього разу хтось із перехожих сфотографував надзвичайно дивний і загадковий кадр. Біля скелі над самою водою стоїть фортепіано радянського виробництва чорного кольору. Поруч з ним білий пакет. На клавіші інструменту сперлася жінка. Вона на нього присіла, тому видається немов вона видобуває звуки з фортепіано дупою.

Образ жінки максимально кінематографічний. На ній чорні туфлі і чорні панчохи. Образ завершує чорна прозора кофтинка-купальник, одягнена поверх чорної майки. Низу на жінці немає. Її обличчя не бачимо, лише копну білого волосся.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"🎹Мадам поймала музу і грає на піаніно задом", - жартують щодо ситуації адміністратори телеграм-каналу.

Це все, що точно відомо про загадкову жінку на пляжі поруч з інструментом. Найпрозаїчніше пояснення: це банальна фотосесія, покликана перетворити цю жінку на спокусливий об’єкт. Можливо жінка у відчаї, а фортепіано - не її.

Поки що кадр, зроблений перехожим, збирає велику кількість лайків і коментарів, які вправляються у дотепності, висміюючи жінку, її одяг і контекст.

Раніше повідомляли, у Харкові хом'яки зварилися живцем через комунальників Терехова.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі центральний парк пішов під воду - по вчорашніх тротуарах плавають качки.

Знай.uа писав, у Харкові "поплив" під'їзд, харків'яни обурюються: "А можна в кранах?".