Молдавський співак і тренер "Голос країни" Дан Балан, якому приписують романтичні стосунки з Тіною Кароль, не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік.

До цього він вже ділився романтичною піснею під назвою" дихають про кохання", яку заспівав разом з підопічною INDI з 10 сезону вокального шоу. Дан Балан заснував лейбл "Monarda Studios" і Індіра Едільбаєва в нього входить.

А зараз в Stories виконавець поділився фрагментами з давно вийшов кліпу до цієї пісні, де він руками нібито рухає тіло дівчини, і зазначив, що вийшов ремікс на неї від музиканта Clarx.

"Dan Balan & Indi - Дышат о любви" придбала більш клубне звучання завдяки цьому реміксу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"This Love we want, This Love we need, This Love we share, This Love, this love, this love we breathe", - співається в пісні про кохання.

Нагадаємо, мама Дана Балана зізналася, що поборола підлу хворобу: "Після двох важких місяців". 62-річна Людмила Балан виступила на веселому торжестві, де вразила голосом, а також стрункою фігурою в міні-сукні і високих ботфортах. Також найрідніша жінка Дана повідомила радісну новину - вона одужала після тривалої боротьби з підлим коронавірусом

Як повідомляв "Знай.ua", Дана Балана помітили на Мальдівах із заміжньою українською телеведучою: "В якій країні жити будете?"

Знай.ua писав, маленький Балан роздражнив всіх своїми щічками, тіні не показуйте: "Булочка..."