Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як рудий з "Иванушек International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

На цей раз він вирішив похвалитися своєю незвичайною обновкою-в'язаним кардиганом різних відтінків. На фото він позує в ласкутной одязі, схожу на ту, що зазвичай носять "пенсіонери", тобто різнобарвне без вираженого малюнка і однієї колірної гами.

" з обновкою мене! Спасибі, Ганнуся!",- пише Григорій.

Віддані шанувальники не пройшли повз публікації і зробили масу компліментів чоловікові. У тому числі похвалили за те, як він молодо і свіжо виглядає і відзначили, який він красивий.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"від бабусі з дідусем", " чула... "негідникові все до лиця" 😉 мається на увазі, вміє крутитися і везучому по життю людині"," будинки , міста", " свіжо і молодо виглядаєте Андрій! 😍 😍 😍 ", "Красива пара!👏 ", "Дууже йде). Тобі взагалі йдуть в'язані речі, Андрій", "ти НАШ рудий промінчик сонця", " Ну Краса, яскраво, святково, по весняному👍", "красень", "Супер🔥", "Прикольно", "і не руді ми вже)", " красень 🔥 так тримати! 🙌 ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, рудий з " Иванушек "здивував 57-річною Лолітою" без прикрас", худенька, немов 30 років тому.

Як повідомляв "Знай.ua", колишня рудого з "Иванушек" знову розставила ноги в лікарні, другий хлопець за пару років.

Також "Знай.uа" писав, що рудий "Іванушка" підловив Лоліту на гарячому - цьому стриптизу навіть Тарзан позаздрить.