Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників яскравою серією фото, позуючи разом з давнім другом Філіпом Кіркоровим, 9-річною донькою Софією від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу і виконавицею Наталією Гордієнко.

Так, артистка відвідала прем'єру кліпу на пісню "Sugar", з якою Наталя представлятиме Молдову на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2021". Сам же Кіркоров і його команда "Dream Team" продюсують Гордієнко.

Ані з'явилася перед камерою в стильному брючному костюмі молочного кольору, а її донька Софія - в чорній сукні і масивних черевиках. При цьому Кароліна згадала далекий 2008 рік і свій виступ від України на Євробаченні з хітом "Shady Lady", де посіла друге місце.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Від щирого серця вітаю кращу команду Dream Team @iliaskokotos @dimitriskontopoulos @fokasevagelinos на чолі з @fkirkorov з відмінним результатом роботи!
Вчорашня презентація пісні #SUGAR для @eurovision була приголомшливою ☺ ️

Ми багато сміялися, слухали історії @fkirkorov і згадували найкращі виступи... а у мене перед очима, звичайно ж, пронеслася #ShadyLady і наш шлях на цьому конкурсі☺

Представниці Молдови @natalitsa бажаю удачі і тільки перемоги в цьому році! C такою командою все вийде!🙌🏼"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.