Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою - відбулася прем'єра її довгоочікуваної пісні "Девочки рулят". Так, артистка позувала в яскравій фотосесії, примірявши блискучі лосини "велоспедки", ніжно-блакитну футболку-оверсайз, білосніжні кросівки на масивній підошві, а"фірмове" кучеряве волосся змінила на рівне каре.

Красуня зізналася, що присвятила весняний трек всім дівчатам, бажаючи насолоджуватися кожним моментом. Також Настя заінтригувала свіжим альбомом "Красное вино", який побачить світ вже в кінці весни.

"NK-Девочки рулят 👭 🤟
Слухайте і завантажуйте за посиланням в профілі

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цією піснею Я хочу сказати всім дівчатам - ви круті! Ви неймовірні! Ви особливі! Ви красиві! Ви відривні і запальні! 🤩

Наша з вами місія - йти по життю кайфуючи, насолоджуватися кожним моментом. Робити світ прекрасним і яскравим. Наповнювати його різноманітними емоціями, бути щасливими! Любити і бути коханими.

Ми команда, де всі дівчата стоять горою за красу і стиль, а при собі у них завжди помада і панчохи 💄 ми стежимо за собою, розвиваємося, не концентруємося на проблемах і недоліках, а знаємо, що всі ми індивідуальні і жіночні. Знайте - girls rule! 💕

Нехай трек "Девочки рулят" перенесе вас в цей дивовижний світ дівчаток і відкриє в вас нові грані емоцій, думок і вражень! 🔥

І до речі, передзамовлення на мій новий альбом "Красное Вино " вже почалося! Зробіть це першим, щоб почути мою велику прем'єру наприкінці весни! 🔜"