Під час конфлікту в тролейбусі № 2 в місті Житомир пасажир в обличчя військовому розпилив газ з балончика. На місце прибули поліцейські і швидка допомога, військового відправили в трампункт, повідомляє кореспондентка Суспільне.Житомир, яка стала очевидецею.

"все почалося з того, що кондуктор зробила зауваження пенсіонерці, яка хотіла їхати за пільговими умовами, – розповідає Оксана Гуменюк. - Але оскільки в Житомирському громадському транспорті на пільгових умовах можна їздити тільки з 10.00 до 16.00, то кондуктор наполягала на тому, щоб висадити жінку з тролейбуса. За пенсіонерку заступився військовослужбовець-чоловік був у військовій формі з нашивками і з військовим рюкзаком. Він стояв на задньому майданчику тролейбуса. Після зауваження військового двоє молодих людей віком до 20 років, які сиділи на місцях на середньому майданчику тролейбуса, голосно обурилися і почали словесно ображати військового, називаючи його "пільговиком-нікчемою". Військовий кілька разів говорив їм забрати свої слова назад. Але хлопці не тільки не вибачилися, а й перейшли на нецензурну лайку на адресу військовослужбовця. Тоді військовий підійшов до цих хлопців, притиснув їх у кутку і наказав вибачитися. Підкреслюю: він тільки затиснув, а не влаштував бійку, як про це сказала при мені кондукторка тролейбуса. У відповідь один з хлопців вихопив балончик і розпилив газ прямо в обличчя військовому".

За словами Оксани Гуменюк, газ відразу розійшовся по салону тролейбуса і пасажири почали кашляти, вимагаючи відкрити двері.

"Кондуктор наполягала, що потрібно доїхати до зупинки, але водій тролейбуса, почувши крики, зупинився на світлофорі і відкрила двері, – каже кореспондент Громадського. - Ті двоє хлопців спробували вистрибнути з тролейбуса. Одному з них дійсно вдалося втекти, а іншого – постраждалий військовий зловив і не відпускав, хоча і не міг при цьому відкрити очей, забризканих газом. Люди дали військовому пляшку з водою, щоб він міг вмитися. Показово, що він поділився цією водою і з тим хлопцем, якого тримав, щоб той теж зміг змити з себе газ, який і потрапив йому на обличчя".

На вимогу пасажирів водій тролейбуса викликала наряд поліції та швидку для військового.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прес-секретар патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук у коментарі Суспільному підтвердила, що таке дійсно сталося і що на неї виїжджав наряд поліції.

"третього березня в район площі Перемоги викликали патруль. По прибуттю на місце поліцейські виявили заявницю-кондукторшу тролейбуса, яка повідомила, що під час руху між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті якого один з чоловіків застосував газовий балончик. На місці також були двоє громадян, які дійсно підтвердили, що між ними виник конфлікт. Громадянина, до якого застосували газовий балончик, госпіталізували до травмпункту Житомирської міської лікарні №2. А громадянина, який застосував проти іншого громадянина газовий балончик, доставили до Житомирського районного управління поліції", - розповіла Тетяна Носадчук.

Раніше ми повідомляли, пограбування за 2 хвилини, в Києві нахабна банда обчистила популярний магазин, зухвалий наліт зловила камера

Як повідомляв "Знай.uа", копи застосували наручники і перцевий балончик до дитини.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві радикали "полюють" на неформалів і представників ЛГБТ, оточили 10 осіб.