Олена Омович поділилась черговим відвертим кадром

Популярну київську модель Олену Омович в мережі охрестили "українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди та сідниці. Олена не приховує факту хірургічного втручання і частої роботи з пластичним хірургом і косметологом.

Омович обожнює епатувати публіку відвертими фото. Майже під кожним її знімком в соцмережах фоловери пишуть критичні зауваження через нестандартну зовнішність моделі, однак при цьому вона зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію та не втомлюється щодня виставляти своє тіло на показ.

Цього разу фото, яким поділилась з фоловерами Омович, вийшло домашніми й пікантним одночасно, адже модель позувала в коротенькому шовковому халатику, який по суті мало що приховував.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Так приємно залипати дома в халаті від @mery_one_ з чистого шовку. Рукав вручну розшитий бісером, тканина супер. А в чому ви ходите по хаті? Халат чи піжама?", - прокоментувала фото Омович.

Олена Омович, фото: Instagram
Олена Омович, фото: Instagram

Фоловери назвали Олену сексі-домогосподинею та зазначили, що голою ходити приємніше. З огляду на те, що про це написали чоловіки, приємніше було б саме їм бачити Олену без халатика.

Нагадаємо, Омович перефарбувала волосся і вчергове зганьбилася недолугим фотошопом

Як повідомляв портал Знай.ua, українська Кардашьян Олена Омович нарвалась на шквал критики

Також Знай.ua писав, в мережі показали українську Кардашьян Омович до пластики