Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися зі своєю багатотисячною армією шанувальників красивими фото та відео в соцмережі Instagram.

Минулого тижня Тоня відпочивала з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном на популярному гірськолижному курорті в Буковелі, де вони розважалися з друзями і каталися на лижах.

Зараз пара вже повернулася в робочі будні. Напередодні Міжнародного жіночого дня Матвієнко поділилася у своїх Insta Stories зворушливою фотографією, на якій вона показала подарунок від молодшої доньки.

Дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко, фото: Instagram arsen_mirzoian
Дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко, фото: Instagram arsen_mirzoian

Так, 5-річна Ніна своїми ручками змайструвала паперовий букет до 8 березня. Мабуть, виконавиця дуже пишається своєю дівчинкою, тому як букетик дійсно вийшов дуже симпатичним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Перший букет до 8 березня вже є", - радісно зазначила Антоніна.

подарунок для Тоні Матвієнко від дочки, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що налякана Тоня Матвієнко закрила обличчя руками: що накоїв Арсен Мірзоян. Зіркове подружжя вирішило зробити кумедне селфі в гірськолижних костюмах.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала. Співачка вирішила напередодні 8 березня зробити зірковій мамі чудовий подарунок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян спустив Тоню Матвієнко з гори в "червоній зоні".

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала свою копію, і це не донька: в очах двоїться.