Ольга Фреймут, популярна українська телеведуча і дружина Володимира Локотко, не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 675 тисяч осіб.

Нещодавно, 25 лютого, вона святкувала свій 39-й День народження, запросивши родичів і близьких в ресторан. Вона була в розкішній яскраво-червоній сукні з принтом з білих сердечок. А зараз вирішила нагадати або навчити дівчат, Як правильно нахилятися за впав предметом.

Для цього Ольга Фреймут спеціально записала відео.

"Як правильно підняти те, що впало? Потрібно присісти - і підійти. #етикетзфреймут", - написано в публікації.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Телеведуча навіть вирішила продемонструвати перший, неправильний для справжніх леді, варіант. Коли дівчина толком не присідає, а згорбившись падає до впав предмету. Правильно це зробити можна, якщо підійти, присісти боком, щоб не оголити жодну з частин тіла і спокійно підняти, в даному випадку, квітка.

"Я завжди тільки так піднімаю. Я і кидаю зазвичай в такому положенні", "У кого розтяжка не дерево - можна і сексуально нагнутися😜 😹. Оля красуня як завжди👍 🌷", "Я не знаю, що треба вживати, щоб присісти за варіантом №1?????", "Я так і роблю, як показувала Ольга )))", "Яка ви жіночна😍", "А якщо я не можу присідати, тому що у мене хворі ноги?", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Фреймут)
Коментарі, скріншот: Instagram (Фреймут)

Нагадаємо, Ольга Фреймут налягла на шампанське і її "розмазало"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут зізналася, що вона чоловік

Знай.ua писав, худющая Фреймут поскаржилася на фігуру: "Масивний животик, целюліт..."