На офіційному акаунті BBC News в соціальній мережі Instagram з'явилася інформація про те, що моряки Військово-Морських сил Таїланду зуміли врятувати чотирьох рудих кішок, які були кинуті на палаючому кораблі в Андаманському морі.

Людський екіпаж в результат події був успішно евакуйований, проте флот незабаром виявив, що там були забуті представники сімейства котячих, коли їх відправили перевіряти місце розливу нафти.

Порятунок котів, фото: Instagram
Порятунок котів, фото: Instagram

"Моряк підплив до перевернутого човна, перш ніж покласти кішок собі на спину, щоб їх витягли назад в безпечне місце. За повідомленням агентства Reuters, тварини з сімейства котячих не постраждали і здорові, і тепер за ними доглядають їх рятувальники на командному пункті", - йдеться в публікації.

Це сталося у вівторок, 2 березня 2021 року. Рибальське судно загорілося і почало тонути десь в 13 кілометрах від острова Ко Аданг. Всі вісім членів екіпажу зістрибнули в море і були врятовані риболовецьким судном, що пропливали повз.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я використовував камеру, щоб наблизити човен, і побачив, як одна або дві кішки висунули голови", - зазначив старшина першого класу Вічіт Пукділон з підрозділу повітряної і берегової оборони військово-морського флоту.

Нагадаємо, троє дорослих з дитиною провалилися під лід: "Ще 7 хвилин і могли загинути"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік потрапив у крижану пастку на ставку: від загибелі врятували справжні ангели-хранителі

Знай.ua писав, жінка викинула чотирьох дітей з вікна і стрибнула сама: все заради вас