Учасниця проекту "Від пацанки до панянки" Шер-Марина Камілова якось вже шокувала своїх шанувальників, яких, наприклад, на сторінці в соціальній мережі Instagram вже близько 200 тисяч, новиною, що народилася в чоловічому тілі і стала дівчиною лише через складні операції.

Вона відзначала, що її мучила ця недомовленість. Адже все життя відчувала себе дівчиною. А зараз вона виставила цікаве і забавне фото нібито з натуральною красою. "Пацанка" сфотографувалася в дзеркалі. Шер-Марина досить далеко відсунула телефон, щоб багато хто міг розглянути її обличчя.

"Просили без фотошопу лов ловіть 💗 🌺 🥰 #натуральностьвсегдавмоді", - написала вона в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Однак знімок все ж зазнав змін. В Інтернеті є додатки, які змінюють обличчя людини відповідно до загальновизнаними особливостями тієї чи іншої національності.

"Красуня 👍❤ ️шик шикарна🌹", "Дуже мила😊", "Симпатична і мила!❤ ️", "З фотошопом яскравіше 😢", "Циганка Сарія😂 😘 😘", "Це теж Фотошоп!😊", "Ооооо наша Мариночка😍 нарешті те, кого ти весь час до цього публікувала?!😂", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, нерозділена любов підштовхнула Пацанку стрибнути з п'ятого поверху: "З перепою в кущах..."

Як повідомляв "Знай.ua", дружба і бойові кулаки: учасниці "Від пацанки до панянки" ледь пройшли процедуру знайомства

Знай.ua писав, пацанки відкриють біль, сльози і залежності реальному житті: чому навчатимуть дівчат, які опинилися на дні