Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя в Instagram.

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" відвідала фанатів у Кременчуці зі своїм першим туром по Україні під час карантину.

У новій публікації Могилевська показала цілу гору букетів, які їй подарували шанувальники на концерті. У підписі до фото зірка подякувала жителям Кременчука за теплий прийом і зазначила, що наступний концерт відбудеться в Черкасах.

"Кременчук, дякую за теплий прийом 😘 Сьогодні ви зустріли нас сонечком, по-весняному. Весна, назавжди весна ❤️ Вона дарує ніжність, надію, віру в те, що все буде добре. Бажаю щоб почуття свободи, почуття весни несло для вас лише позитив.

Ви реагували на все, що відбувається серцево, по-людськи, розуміючи, що всяке в житті буває. Але найголовніше, залишатися всередині зі своїм стрижнем, зі своїми бажаннями, зі своїми завданнями в житті. Просто, перечекати погану погоду. Кременчук, люблю ❤️ Коли побачимося ще? Завтра вже в Черкасах, до зустрічі!" - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Наталя Могилевська зіткнулася з несправедливістю і попередила українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська поділилася рецептом улюбленого сніданку.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська розповіла про свою проблему: "Просто не можу дихати!"