У середу, 3 березня, стало відомо про те, що помер американський актор, каскадер Джеффрі Скотті, який прославився на весь світ завдяки ролі в культовому серіалі "Династія".

Варто уточнити, що актор помер ще 23 лютого в своєму будинку в Колорадо, але про трагічну звістку громадськість дізналася лише зараз.

За інформацією видання The Hollywood Reporter, Джеффрі Скотт помер від хвороби Паркінсона на наступний день після свого 79-річчя. Про його смерть повідомила дружина Шері Кетрін Скотт.

Зазначимо, що Джеффрі Скотт народився 22 лютого 1942 року і виріс у Каліфорнії. Він почав свою кар'єру актора в шоу-бізнесі, а в підсумку підписав контракт з компанією Universal. Участь у перших двох сезонах популярної мильної опери "Династія" зробила Джеффрі знаменитим. Він зіграв тенісиста Марка Дженнінгса – першого чоловіка Крістл Керрінгтон, яку грала Лінда Еванс.

Джеффрі Скотт, фото Getty Images
Джеффрі Скотт, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Актор також грав й в інших популярних серіалах того часу. Крім того, Скотт успішно знімався в рекламі, включаючи рекламні ролики сигарет Camel і дезодоранту Old Spice. Джеффрі був одружений тричі. Його останньою дружиною була Шері.

Нагадаємо, 25 лютого помер актор з культового фільму "Ворошиловський стрілок" В'ячеслав Голоднов.

Як повідомляв портал Знай.uа, у 80-річному віці пішов з життя британський актор театру і кіно Рональд Пікап. Він знімався в серіалах "Корона" і "Абатство Даунтон".

Також портал Знай.uа писав, що американський письменник, один з головних поетів біт-покоління Лоуренс Ферлінгетті помер у віці 101 року 25 лютого.