Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і будує кар'єру в Російській Федерації, анонсувала фанатам вихід нового кліпу, який розповість слухачам про почуття.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що в майбутню п'ятницю, 5 березня, Світлана Лобода представить шанувальникам нову пісню і кліп на неї. Виконавиця зазначила, що її нова композиція розповість слухачам про почуття і кохання, а кліп вона воліла б назвати фільмом, від якого не варто очікувати маси спецефектів.

"5.03 вас чекає особливе відео. Воно не для тих, хто чекає трюки і спецефекти. Воно для тих, чиє серце здатне любити і співпереживати...",- написала українська поп-зірка.

Пост Світлани Лободи в Instagram / скріншот
Пост Світлани Лободи в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У публікації співачка поділилася серією знімків зі зйомок її нового твору. Світлана Лобода постала в білій майці, сорочці того ж кольору і чорних шкіряних штанях. Навколо неї витав штучний сніг, який надавав кадрам ще більшої чуттєвості. Варто відзначити, що аналогічний знімок з'явився у зірки в сторіс.

Нагадаємо, що таємна вечірка Лободи в Києві закінчилася пристрасним тілосплетінням: Анатоліч не стримався.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода на таємному концерті в Україні нагадала про тропічну пристрасть.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль і Світлана Лобода посварилися на "Голосі".