Дочка зірки "Квартал 95" Олени Кравець Марія похвалилася новими селфі, які зробила вдома.

Відповідні знімки з'явилися на її сторінці в Instagram.

Дочка популярної української гумористки Марія Кравець активно набирає популярність в соціальних мережах. Нещодавно дівчині стукнуло 18 років, проте ще в 16 років блогерка вирвалася з батьківського гніздечка і стала самостійною. Більш того, вона вже встигла спробувати себе в моделінгу.

Зараз за життям Марії спостерігає близько 15 тисяч осіб. Кравець постійно радує шанувальників свіжими знімками, як і сталося цього разу. Блогерка похвалилася серією домашніх селфі, на яких виглядала надзвичайно молодо.

"Домашній фотосет", - підписала фото Марія.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пост Марії Кравець в Instagram / скріншот
Пост Марії Кравець в Instagram / скріншот

Темноволоса копія Олени Кравець одягла для сефлі незвичайне худі з принтом тай-дай і зображенням кота на грудях. Марія вирішила не наносити макіяж, продемонструвавши шанувальникам природну красу.

У коментарях фанати Кравець захоплювалися красою зіркової дочки:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Олена Кравець поділилася відео-привітанням дочки з Днем народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець показала рідкісні сімейні фото і звернулася до дочки: "ощасливила наше життя"

Також Знай.uа писав, що старша дочка зірки" Квартал 95 " Олени Кравець показала фотосесію до свого 18-річчя.