Анна Заворотнюк – 24-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео свого життя.

Напередодні Міжнародного жіночого дня Анна розмістила цікавий ролик, в якому розповіла, як за 10 хвилин зробити весняний макіяж і об'ємну укладку.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

"50 відтінків рожевого 🌸 Дорогі мої, в цьому відео я розповім вам про свою нову маску для волосся, яка мені нереально сподобалася і покажу свій варіант весняного макіяжу. Тут ви побачите дуже багато рожевого кольору, ось такий у мене настрій 💗 Якщо вас теж ваблять романтичні та ніжні кольори цієї весни, то залишайте рожеві коментарі під цим відео 👛👙🌸🏄🏼‍♀️💒🎀💗 навіть якщо не ваблять залишайте, просто порадуйте мене 👼

І звичайно ж, мені дуже цікаво дізнатися вашу думку, як вам такий варіант макіяжу і укладка? Якщо у вас теж є улюблені засоби для волосся, від яких ви дійсно отримали ефект, обов'язково діліться в коментарях, буде дуже цікаво почитати і спробувати 🌷", - написала донька Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, донька Анастасії Заворотнюк переїхала в столицю і змінила зовнішність.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька онкохворої Заворотнюк розкрила невідомі факти про себе: ні за що не здогадаєтеся.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік онкохворої Заворотнюк Петро Чернишов показався в дуже поганому стані: "Щось здав зовсім".