Внучка третього президента України Доменіка Ющенка покрасувалася новими знімками з Мальдівських островів.

Відповідні кадри блогерка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

21-річна Доменіка Ющенко довгий час ховалася від публіки, тому, коли українці побачили різке перевтілення зі скромного підлітка в світську левицю, просто були шоковані. За цей час внучка Віктора Ющенка встигла вдатися до кількох пластичних операцій, стати платиновою блондинкою і знову повернутися в натуральний колір.

Варто відзначити, що цього року зіркова внучка також взяла участь у шоу "Голос країни", проте їй не вдалося розгорнути до себе суддів.

Зараз Доменіка активно веде свою сторінку в Instagram, де ділитися з багатотисячною аудиторією подробицями свого життя. Як виявилося, нещодавно дівчина вирушила на Мальдіви, про що свідчать останні знімки зірки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ющенко опублікувала серію селфі, на яких постала в купальнику з блискітками і кільцями, а волосся прикрасила квітами Плюмерії. З прикрас на ній можна побачити церковний хрестик і кільце з дорогоцінним каменем.

Пост Доменіки Ющенко в Instagram / скріншот
Пост Доменіки Ющенко в Instagram / скріншот

У коментарях фанати були зачаровані красою знімків і засипали Доменіку компліментами.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Доменіка Ющенко похвалилася свіжими модельними фото і новим кольором волосся.

Як повідомляв портал Знай.uа, Доменіка розповіла про те, які зміни у своїй зовнішності робила і про що шкодує.

Також Знай.uа писав, як виглядала внучка Ющенка до зміни зовнішності: зовсім не гламурна левиця з пухкими губами.