Китайський виконавець Zhou Shen виконав українську пісню Юлії Рай "Двічі в одну річку не ввійдеш" разом зі своїм підопічним Андрієм Шамраєм.

Відповідним відео український співак поділився на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що викид українського патріотизму стався на китайському шоу CHUANG 2021, в якому наставники і телеглядачі вибирають 11 учасників нового бойз-бенду. Одним з учасників проекту став український співак Андрій Шамрай, який раніше був півфіналістом шоу "Голос Країни-4".

Вийшовши на сцену, українець звернувся до свого наставника Zhou Shen і попросив його разом виконати українську пісню. Андрій знав, що Китайський Виконавець знає російську та українські мови, оскільки сам колись був студентом в Україні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Зірковий наставник погодився і виконав з Шамраєм пісню Юлії Рай "Двічі в одну річку не ввійдеш". У хлопців це вийшло настільки добре, що глядачі шоу буквально вибухнули схвальними вигуками і оплесками.

Відзначимо, що CHUANG 2021 - це реаліті-шоу, на якому створюють новий бойз-бенд. Серед 90 хлопців з усіх куточків світу глядачі виберуть 11, які і стануть учасниками групи.

Нагадаємо, що на сцену " Голосу країни "увірвалася суперниця Дорофєєвої: могла співати у"Время и стекло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Поплавський з гарячою красунею на байку послав пенсію до біса.

Також Знай.uа писав, що в Руслану Лижичко вселилася легендарна Леся Українка: "вже цієї весни"